"مهدي يزدي" از جمله معلماني است كه با حضور در مناطق عملياتي جنوب كشو براي رزمندگان تدريس كرده است، او در بيان خاطرات خود از تدرسي در جبهه ميگويد: اين افتخار را داشتم كه دوبار در سالهاي 66 و 67 به عنوان آموزگار از طرف اداره آموزش و پرورش استان مركزي به مناطق عملياتي جنوب كشور براي خدمت به رزمندگان به اين مناطق اعزام شوم.
در مجتمع رزمندگان لشكر «42 قدر» كه لشكري مهندسي ـ رزمي به حساب ميآمد، در پادگان «حر» كه حد فاصل خرمشهر و اهواز بود، به تدريس رزمندگاني كه در شرايط جنگي تمايل به ادامه تحصيل داشتند ميپرداختم. اين رزمندگان ميدانستند كه علاوه بر مبارزه با دشمن بعثي كه تمام دنيا از او حمايت ميكرد بايد با جهل و ناداني نيز مبارزه كنند.
هر يكي از كلاسها را در سولههاي زيرزميني پادگان «حر» تشكيل ميداديم و رزمندگاني كه امكان حضور داشتند نيز در آنها ثبت نام ميكردند. در شهريورماه سال 1366 كه دو ماه در اين پادگان حضور داشتم قرارگاه «خاتم الانبيا» تعداد زيادي از دانشآموزان را كه در لشكرها و تيپهاي اطراف به مقابله با دشمن ميپرداختند به پادگان «حر» كه حوزه امتحاني هم به حساب ميآمد معرفي كرد تا امتحانات نهايي آن سال را در جبهه برگزار كنيم.
برگه سوالات از سوي اداره كل آموزش و پرورش استان خوزستان به دست ما ميرسيد و بر اساس جدول زمانبندي كه از طرف آموزش و پرورش اعلام ميشد امتحانات را برگزار ميكرديم. در آن زمان من مسئول حوزه امتحاني بودم و بايد اين را هم تاكيد كنم كه امتحانات در نهايت سلامت برگزار ميشد. سپس برگههاي امتحاني را با پست سفارشي به حوزه تصحيح سوالات در استان مركزي ارسال ميكرديم و بعد از آن نتايج نهايي نمرات رزمندگان به ادارات آموزش و پرورش تابع استانهايي كه رزمندگان از آنجا اعزام شده بوددند ابلاغ ميشد.
در خردادماه سال 1367 بار ديگر به مدت سه ماه به پادگان «حر» آمدم. و خارج از شهر اهواز، سه راه سوسنگرد در مقر «تيپ 48» به همراه سه تن از فرهنگيان ديگر از 200 نفر از رزمندگان كه داوطلب آزمون كنكور آن سال بودند آزمون گرفتيم و كارتهايي را كه به عنوان رابط سازمان سنجش و آن حوزه امتحاني به من داده بودند را به عنوان برگي از خاطرات هشت سال جنگ تحميلي نگه داشتهام
نظرات شما عزیزان: